16 Mayıs 2017 Salı 21:20
Ağrı'nın Buğdayı GÜNEY KORE Sofralarında

Ağrı’ dan ithal ettikleri buğday için denetim yapmak üzere İlimize gelen firma yetkilileri ile denetim personeli ekili alanlar ile ilgili yerinde incelemelerde bulundular.

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüzü ziyaret eden ekip; İl Müdürü Kenan ENGİN, İl Müdür Yardımcısı Zeki ÇELİK ve Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Baykan ASLAN ile bir süre görüştüler. Görüşmede yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi alış verişinde bulundular. Ziyaret sonunda İl Müdürümüz Kenan ENGİN’ in makam odasında hatıra fotoğrafı çekildi.

agrinin-bugdayi-guney-kore-sofralarinda.jpgagrinin-bugdayi-guney-kore-sofralarinda-001.jpgagrinin-bugdayi-guney-kore-sofralarinda-002.jpgagrinin-bugdayi-guney-kore-sofralarinda-003.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 06:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.