16 Temmuz 2020 Perşembe 10:11
Ağrı'nın Proje Okulu Yeni Öğrencilerini Bekliyor

Ağrı'nın Proje Okulu Yeni Öğrencilerini Bekliyor

Yeni yılda eğitim kadrosuna, alanında tecrübeli on öğretmeni daha katan Hayrettin Atmaca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi sosyal, kültürel ve sportif alanlarda yaptığı çalışmalar ile dikkat çekiyor.

Fiziki imkânlar açısından geniş ve ferah ortamlar sunan okulda üç kişilik odalardan oluşan konforlu pansiyon, spor salonu, savunma sporları salonu, konferans salonu, musiki sınıfı, hat ve tezhip sınıfı, kodlama sınıfı, Z kütüphane gibi eğitim ortamlarında hizmet veriliyor.

Sınıf mevcutlarının 20-30 öğrenci arsında değiştiği proje okulunda 10. sınıftan itibaren isteyen öğrenciler Fen Liseleri ile aynı müfredata sahip Fen Bilimleri alanında, isteyen öğrenciler de Sosyal Bilimler Liseleri ile aynı müfredata sahip Sosyal Bilimler alanında eğitimlerine devam edebiliyor. Öğrencilerin Kur'an-ı Kerim, Hadis, Siyer gibi derslerle dini eğitimlerini temel düzeyde aldığı okulda yabacı dil olarak Arapça ve İngilizce okutuluyor.

Okula derece ile yerleşen öğrencilerin hayırsever tarafından Lise Başarı Bursu ile ödüllendirildiği okuldan mezun olan ve üniversite sınavını derece ile kazanan öğrenciler de Üniversite Başarı Bursu ile ödüllendiriliyor.

Geniş Bilgiye http://hayrettinatmacakizaihl.meb.k12.tr/ adresinden ulaşılabilir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ümmügülsüm SARIKAYA 2020-11-18 20:51:50

Okulumu çok özledim