01 Mart 2019 Cuma 21:05

Tekstilde iyi bir çıkış yapan Snip Tekstil Ak Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Savcı Sayan, Ak Parti İl Başkanı Abbas Aydın, Hamur İlçe Belediye Başkanı Cezmi Ergül, Ağrı Kadın Aile Hizmetleri Müdürü Nurcan Çelik, Belediye Meclis Üyesi Başkanı Celal Karaoğlan, İl Tarım Müdür Yardımcısı Zeki Çelik, İşkur Müdürü Gıyas Güven ile birlikte operatörlerin de katıldığı yemek programında diplomalarını takdim etti.

Alımları ara ara devam eden Snip Tekstil hem yetiştirip hem istihdam ettirerek bir çok insanı iş sahibi yapmayı hedefliyor.

Savcı SAYAN'dan Snip Tekstile ziyaret

Ak Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Savcı Sayan kentte kurulan öncü kuruluş Snip Tekstile ziyarette bulundu. Fabrika yetkililerden bilgi alan Sayan daha sonra üretim atölyelerini ziyaret ederek çalışanlar ile sohbet etti.

İş Kur kapsamında kurs alıp bitiren kursiyerlere sertifikalarını veren Savcı Sayan daha sonra yemeğe geçti.

Savcı Sayan ziyaretle ilgili yaptığı açıklamalarda şunları belirtti;

“ Biz bugün buraya Tekstil atölyelerini ziyarete geldik. Vali bey’in katkılarıyla 5-6 bin insan buradan ekmek kazanıyor. Amacımız bunu 20 bin kişiye çıkarmaktır. Memleketimizde genç kızlarımız, kadınlarımız işsiz kalmasınlar. Bu konu üzerinde biz çok çalışmaktayız. İnşallah başaracağız. Bu bölgedeki en büyük şey budur. Şayet büyük şehirler, iş adamları da işlerini buraya yönlendirirse bir çok insana gelir kapısı oluşur. Bunun üzerine projelerimiz var. İnsanlarımız evlerine gelir sağlasınlar. Bir projemizde insanlarımız ailelerinden dolayı atölyeye gelemiyorlar. Yetkililerle konuşup makine evlerine gönderteceğiz. Evlerinde çalışıp parça başı gelir elde edecekler. “

Snip Tekstil Kimdir?

Fıratsu Tekstil olarak 2005'ten bu yana İstanbul’da faaliyet gösterin ve bir çok firma ile belirli aralıklarla çalışan bir firma iken 2018 Mayıs ayından bu yana da Snip Tekstil olarak faaliyet göstermektedir.

Kapasite

Snip Tekstil, Ağrı Merkez’de 5000 Metrekare kapalı alan saha kapasitesi , 300 kişilik insan gücü,

250 İşlevsel dikiş makinesi, 3 kesim motoru, 20 ütülük makine kapasitesine sahip bir işletmedir.

Snip Tekstil her siparişe farklı bir proje olarak yaklaşır. Profesyonel bakış açısı ile kişiye, kuruma veya etkinliğe özel konsept ve tasarımlarla yaratıcı çözümler üretir.

Çalışılan Başlıca Firmalar

Ceylan Bebe,Kardem Tekstil, Orma Tekstil, Yaman Tekstil , Yılmazlar Tekstil, BN Tekstil. 

Son Güncelleme: 01.03.2019 21:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.