24 Aralık 2022 Cumartesi 01:39
Ağrı'nın Zirvesinde Teknoloji Yarışması

Ağrı Valiliği Toplantı Salonunda düzenlenen imza törenine Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Sunny Elektronik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, Sunny Elektronik A.Ş Ar-Ge Merkezi Teknoloji ve Ürün Genel Müdür Yardımcısı Baki Onur Gür ve Sunny Elektronik A.Ş. Pazarlama Direktörü Melike Oğuz katıldı.

Protokol çerçevesinde düzenlenecek olan yarışma ile Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde eğitim gören tüm ortaokul ve lise öğrencilerinin teknolojik tasarımlar yapmaya teşvik edilmesi, teknolojiye olumlu yönde ilginin artırması ve mesleki becerilerini geliştirilmesi amaçlanmaktadır.

‘‘Ağrı'nın Zirvesinde Teknoloji Yarışması'' sonucunda 1.'ye 75.000, 2'ye 50.000 ve 3'üncüye 25.000 TL ödülün verileceği yarışma ön eleme ve final etabı olmak üzere iki kısımdan oluşmaktadır. Ön elemede başarılı olan tüm okulların malzeme ihtiyaçları Hayrettin Atmaca Sağlık Eğitim ve Teknoloji Geliştirme Vakfı tarafından karşılanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.