26 Ağustos 2019 Pazartesi 11:37
Ağrı Pancar kooperatifi Yeni Başkanı Yavuz Hatunoğlu oldu

Pancar Kooperatifinin yeni Başkanı Yavuz Hatunoğlu Oldu

Ağrı Pancar Kooperatifinin yeni Başkanı Bedri Yavuz Hatunoğlu Ağrıda yapılan Pancar Kooperafi seçiminde iki kişi yarıştı.

Eski Kooperatif Başkanı  ile Hatunoğlu Ailesinin Fertlerinden olan Bedri Yavuz Hatunoğlu yarıştı 1780 oy kullanıldı seçimler sabah saat ;08:00de başladı.

Saaat 17 de sona eren oy kullanma işlemlerinin ardından sandık sayımına geçildi. Sandıkların açılmasından sonra 943 oy alan Bedri Yavuz Hatunoğlu Başkanlığa seçildi. Uzun zamandır Pancar Kooperatifi başkanı olan Nuri Alpaslan ise 800 oy aldı.

Bedri Yavuz HATUNOĞLU Kimdir?

 Eğitim Psikolojisi El Kitabı kitabının yazarıdır. kitapları; Grafiker Yayınları aracılığıyla kitapseverlerle buluşmuştur. B. Yavuz Hatunoğlu tarafından yazılan son kitap “Eğitim Psikolojisi El Kitabı”, Grafiker Yayınları tarafından okurların beğenisine sunulmuştur.

1962 Ağrı Merkez doğumlu olan B.Yavuz Hatunoğlu İstanbul Üniversitesi Felsefe Bölümünde mezun olduktan sonra yine İstanbul Üniversitesinde Davranış Bilimleri üzerine yüksek lisans yaptı.

Hatunoğlu Sakarya Üniversitesinden Sosyoloji Programı alanında Doktora yaptı.

Hatunoğlu Atatürk Üniversitesi Ağrı Eğitim Fakültesinde Doktor Öğretim Üyesi olarak görev yaptıktan sonra İbrahim Çeçen Üniversitesinde Yardımcı Doçent’likte yaptı.

Son Güncelleme: 26.08.2019 23:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.