29 Nisan 2018 Pazar 13:46
Ağrı Peygamber Sevdalıları Platformu Mevlid etkinliği öncesi Gül Dağıttı

Peygamber Sevdalıları Platformu Ağrı il kordinatörlüğü 29 Nisan Pazar günü yapacakları Mevlid etkinliği öncesi gül dağıtarak vatandaşları etkinliğe davet etti.

Peygamber Sevdalıları Platformu Ağrı İl Koordinatörü Arif Yılmaz ile beraber kalabalık bir heyet ile Ağrı Cumhuriyet caddesinde bulunan Esnaf ve vatandaşlara gül dağıtılarak yapılacak olan Mevlid Etkinliği için vatandaşlar davet edildi.

Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan platform yetkilileri gördükleri ilgiden dolayı memnun oldular.

Cumhuriyet Caddesinde esnafa ve halka gül dağıtımı yapan heyet, gül ile birlikte halka broşür dağıttı. Faaliyetlerinden dolayı heyete teşekkür eden esnaf ve halk Mevlit etkinliğine katılacaklarını ifade ettiler.

Gül dağıtımının ardından açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu Ağrı il Koordinatörü Arif Yılmaz, pazar günü düzenlenecek olan Mevlid etkinliğinin hazırlıklarının son aşamasına geldiklerini belirtti.

Mevlit etkinliği vesilesiyle çeşitli faaliyetlerin yapıldığını söyleyen Yılmaz, “Pazar günü düzenleyeceğimiz Mevlid etkinliği için hazırlıklarımız devam ediyor. Şehrin birçok noktasına brandalar ve afiş astık. Aynı zamanda el ilanı ve 10 bin adet siyer kitabı da dağıttık. Şimdi de halkımızı Mevlid etkinliğine gül dağıtarak davet ettik. Faydalı bir çalışma oldu. Bu vesileyle tüm peygamber sevdalısı halkımızı 29 Nisan Pazar günü Kapalı Spor salonunda yapılacak olan Mevlid etkinliğine davet ediyoruz.” Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.