23 Ekim 2018 Salı 14:17

Agridahaber.com / Osman Kayhan

Ağrı Merkez PTT Müdürlüğü, PTT A.Ş'nin kuruluşunun 178. yıldönümünde ilginç bir şeye imza attı. Ağrı PTT Merkez Müdürlüğü, PTT A.Ş.'nin 178. kuruluş yıl dönümünde 178 sıra numaralı müşterisine sürpriz yaparak hediyeler verdi.

23 Ekim 1840 yılında kurulan, günümüzde posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankacılık, sigortacılık gibi hizmetler veren PTT, 178. yıl dönümü kutlamasını 178. müşterisine hediye vererek gerçekleştirdi.

Ağrı PTT Merkez Müdürlüğü gişesinde sıramatikten sıra alan ve bugün ki 178. müşteri olan Semra Aslankılıç gişeye gelip işlemini yaptıktan sonra gişe personeli tarafından 178. müşteri olduğunu ve kuruluşları dolayısıyla hediye verileceğini belirten gişe personeli karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Alkışlar eşliğinde Ağrı PTT  Başmüdürü Sami Arlı PTT Genel Müdürlüğü'nün ve Başmüdürlüğü'nün hazırladığı hediyelerini işlem yaptığı gişe önünde takdim etti.

Hediyeleri takdim ettiği sırada PTT'nin ülkenin yerli, milli ve köklü kurumlarından biri olduğunu belirterek: "Bugün birlikteliğimizin kuruluş yıl dönümü. 178. yılını kutluyoruz. Sizde 178. şanslı müşterimizsiniz. Genel Müdürlüğümüzün ve Başmüdürlüğümüzün size takdim edeceği hediyeler var." dedi.

PTT'nin birçok alanda hizmet verdiğini belirten Arlı: "Ülkemizin en köklü, yerli ve milli kuruluşu olan PTT'mizin 178. yılınız kutluyoruz. 23 Ekim 1840 yılında kurulan PTT'miz bugün posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankacılık, sigortacılık gibi çok farklı alanlarda hizmet vermektedir. Bugün gişelerinde 500'ü aşkın değişik alanlarda hizmet veren PTT'mizin çalışanları olarak vatandaşlarımıza hizmet vermenin haklı sevinç ve gururunu yaşıyoruz.

İstiklalden İstikbale her zaman, milletimizin, devletimizin ve ülkemizin yanında yer alan, yetkin personel ile etkin hizmet veren PTT'nin 178. kuruluş yıldönümü, çalışmalarımıza, ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun." dedi.

Böyle bir organizasyonun içinde olmanın verdiği heyecanı belirten Semra Aslankılıç: "Çok mutlu oldum. Böyle bir ortamda bunun bana layık olması gerçekten güzel ve gurur verici bir şey. PTT'yi de çok seviyorum. Çalışan arkadaşların hepsi güler yüzlü ve samimi. Gerçekten çok mutluluk verici bir olaya tanık oldum. Kullandığım itibari ile de PTT'den çok memnunum. Hediye olarak çeşitli şeyler aldım. Bunların arasında takdim ettikleri Türk Bayraklı saati çok beğendim. Onun dışında 15 Temmuz simgeli kitapçığımız var, onu daha incelemdim ama onu da çok güzel olduğuna eminim. Hediyeler içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Böyle birşey yaptıkları için böyle bir organizasyonda bulunduğum için herkese teşekkür ediyorum. " dedi.

Takdim edilen hediyeler sonrasında Başmüdür Sami Arlı, Ağrı PTT Merkez Müdürlüğü çalışanları ile birlikte Semra Aslankılıç ve Ceyda Beykoz'u makamında ağırlayarak yiyecek ve içecek ikramında bulundu.

Hatıra fotoğrafı çektirme ile kutlama sona erdi.

Son Güncelleme: 24.10.2018 17:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.