18 Nisan 2018 Çarşamba 09:16
Ağrı Sağlık Müdürlüğü Basın Koordinatörü Yardımcı Basınla bir araya geldi

Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler İl Kordinatörlüğü görevine atanan Mehmet Resul Yardımcı ağrı'da görev yapan Basın mensupğları ile tanışma ve gündeme dair istişarelerde bulunmak üzere bir toplantı düzenledi.

AĞRI - Ağrı Sağlık Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler İl Koordinatörü Mehmet Resul Yardımcı basın Mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Mehmet Resul Yardımcı düzenlenen tanışma ve iştişare toplantısı, İlimizde yaşanan sağlık sorunlarının tespiti ve çözümü için neler yapılabilir diyerek Sağlık sorununun sadece Ağrı'da değil tüm Türkiye'de yaşandığını söyledi.

Yardımcı konuşmasında İlimizde ve ilçelerimizde yaşanan sağlk sorunlarının bize ulaşmasını ve çözüme kavuşturulmasını konusunda siz değerli basın mensuplarınını desteklerinizi istiyorum dedi. 

Toplantı Basın mensuplarının soruları ile sona erdi.

Son Güncelleme: 18.04.2018 09:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.