10 Mart 2021 Çarşamba 22:18
Ağrı Sağlık-Sen Kadınlar Gününü Karanfil İle Kutladı

Ağrı Sağlık-Sen Şube Başkanı Fevzi Mağal, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadın sağlıkçıların kadınlar gününü karanfil hediye ederek kutladı. 

Korona virüs salgını döneminde canla başla çalışan sağlık personelleri, Ağrı Sağlık-Sen Şube Başkanı Fevzi Mağal tarafından unutulmadı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kent merkezi ve ilçelerinde çalışmalarını yürüten sağlık çalışanlarını ziyaret eden Mağal, ziyarette kadın sağlık çalışanlarına karanfil hediye ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Tüm sağlık çalışanlarının pandemi sürecinde büyük fedakarlıklar yaparak çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Başkan Mağal "Özellikle kadın çalışanlarımız bir yandan evleri ve çocukları ile ilgilenirken, diğer yandan hastaları ile büyük fedakarlıklar yaparak ilgileniyorlar. Sağlık çalışanlarımızın hakkı ödenmez. Bizlerde bu özel günlerde onların yanında olmaya gayret gösteriyoruz.

Bir gün içerisinde Ağrı merkez ve ilçelerindeki sağlık çalışanlarını ziyaret ederek onların yanında olmaya çalıştık" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.