01 Ocak 2017 Pazar 23:30
Ağrı Sağlık-Sen Seçimlerinden Fevzi Mağal Kesin Zaferle Çıktı

Ağrı'da büyük bir merakla benlenen sağlık-Sen seçimleri sonuçlandı. 

Ağrı Sağlık-Sen'de seçimlerinde delege ve üye ziyaretleri gerçekleştiren Fevzi Mağal,daha önce Sağlık Sen Başkanlığı yapmış ve tekrar başkan olması herkes tarafından kesin gözüyle bakılıyor.

Sağlık Sen'li personellerin sorunlarını yıllardır çözüme kavuşturamayan bir yönetimle yola devam etmeyeceklerini belirten Ağrı il ve ilçe delegeleri, üyeleri Fevzi Mağal'ı tekrar başkan olarak görmek istidiklerini belirtmişti.

Doğubayazıt Eleşkirt ve Patnos ilçe hastanelerinin personelleri Mağal'ı tekrar istiyordu ve Mağal'ın personel haklarını savunan etkin bir isim olduğu düşünüyorlardı. 

Ağrı ve ilçe hastanelerinde Fevzi Mağal'ı tekrar başkan olmasını isteyen sağlık personellerinin bir şakeyeti de Ağrı'da yaşadıkları şiddet olaylarıdır. Bu konuyla ilgili özellikle Mağal'dan etkin çalışmalar bekliyoruz diyorlardı.

Sağlık camiasında oluşan bu talep doğrultusunda adaylığını açıklayan Fevzi Mağal, mevcut Sağlık-Sen başkanı Mehmet Melik Yakut'la girdiği seçimi büyük bir zaferle kazanarak 32 delegenin oyunu alarak tekrar Sağlık-Sen Ağrı Başkanlığına seçildi. 

Yeni Ağrı Sağlık-Sen Başkanı Fevzi Mağal , Ağrı sağlık camiasına bize verilen özverili desteklerinden dolayı kendilerine yürekten teşekkür ediyorum dedi.

 

agri-saglik-sen-secimlerinden-fevzi-magal-kesin-zaferle-cikti.jpgagri-saglik-sen-secimlerinden-fevzi-magal-kesin-zaferle-cikti-001.jpgagri-saglik-sen-secimlerinden-fevzi-magal-kesin-zaferle-cikti-002.jpgagri-saglik-sen-secimlerinden-fevzi-magal-kesin-zaferle-cikti-003.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.