13 Mart 2018 Salı 09:54
Ağrı Şehit Jandarma Uzman Çavuş Göksel Koç'u Törenle Uğurladı

Alınan bilgilere göre, akşam saatlerinde Doğubayazıt ilçesi Ağrı Dağı eteklerinde bulunan Güngören Köyü kırsalında askerlerle PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada Isparta nüfusuna kayıtlı Göksel Koç şehit olmuş, 3 teröristte etkisiz hale getirilmişti.

Ahmed-i Hani Havaalanı’nda şehit Jandarma Uzman Çavuş Göksel Koç için cenaze töreni düzenlendi. Törene, Ağrı Valisi Süleyman Elban, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Güray Alpar,12. Mekanize Tugay Komutanı Ahmet Ömercikli, İl Jandarma Komutanı Gökhan Şahin,İl Emniyet Müdürü Kenan Coşkun, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, vatandaşlar ve şehidin yakınları katıldı.

Şehidin naaşının omuzlarda taşınarak alana getirilmesi ile başlayan program, şehidin özgeçmişi ile devam etti. İmam tarafından okunan dualar ve tekbirlerle Isparta şehidi askeri uçak ile memleketi Isparta’ya uğurlandı.

şehit Jandarma Uzman Çavuş Göksel Koç , Keçiborlu Devlet Hastanesi morguna konulan şehidin naaşı, Keçiborlu ilçesi Kozluca köyünde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Öte yandan, Keçiborlu'da şehidin babaevine ve sokağına Türk bayrakları asıldı. Belediye ekipleri ise evin önüne taziye çadırı kurdu.

İki çocuk babası şehit Jandarma Uzman Çavuş Göksel Koç'un ağabeyi Astsubay Başçavuş Ali Koç'un, geçirdiği trafik kazası sonucu bir süre yatağa bağımlı yaşadığı ve 3 yıl önce vefat ettiği belirtildi. Şehidin babası Şenel Koç'un ise 14 yıl önce hayatını kaybettiği öğrenildi.

Son Güncelleme: 13.03.2018 10:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.