17 Ocak 2018 Çarşamba 14:14
Ağrı Şeker-İş Sendikası'ndan Kadro İstemi

Ağrı Şeker-İş Sendikası Şube Başkanı Agit Arslan'ın yaptığı açıklamada:

"Bilindiği üzere fabrikamızda 34 yıldan bu yana geçici işçi statüsünde çalışan arkadaşlarımız bulunmaktadır. Bu arkadaşlarımızın her biri kendi alanlarında usta ve teknik eleman olarak görev yapmaktadırlar. Geçici işçi arkadaşlarımız asıl iş diye tabir edilen işleri yapmaktadır. Fabrikamızın çalışıp ilimiz ekonomisine katkı sunması bilmesi için eksik ve boş olan kadroların zorunlu olarak doldurulması gerekmektedir. Yetişmiş iş gücü olan bu arkadaşlarımızın gerek Fabrikamızın verimli çalışması gerekse iş barışının sağlanması için kadroyla geçirilmesi elzemdir.

Geçici işçi arkadaşlarımızın taşeron işçilerimizle aynı haklarla kadroya geçirilmesi maliyeti artırmayacağı gibi aksine aşağı çekecektir. Bu anlamda ekstra bir maliyet doğurmayacaktır.

Taşeron işçi düzenlemesiyle kadroya geçirilen arkadaşlarımızla birlikte geçici işçi arkadaşlarımızın da kadroya geçirilmesini sayın Cumhurbaşkanımızdan ve Hükümetimizden talep ediyoruz.

Bu konuya başta Değerli Ağrı halk olmak üzere, sivil toplum örgütleri, yazılı ve görsel basınımızın ve tüm siyasi partilerimizin ilgi göstermesini ve geçici işçi arkadaşlarımızın sesine kulak vermelerini saygılarımızla arz ediyoruz." denildi.

Son Güncelleme: 17.01.2018 06:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.