18 Şubat 2018 Pazar 11:08
Ağrı Sivil Toplum Platformu (ASTOP) Başkanlığına Saim Alpaslan Yeniden Seçildi

Saim Alpaslan Güven Tazeledi

14 Ocak 2017 bir araya gelerek Sivil Toplum Örgütlerinin aynı çatı altında ortak hareket etmesini öngören Ağrı Sivil Toplum Platformu (ASTOP), yaptığı olağan genel kurul ile 227 delegenin tasvibi ile Saim Alpaslan’ı, platform başkanlığına getirmişti.

Sivil Toplum Örgütlerinin mütabakat metnine şerh koyduğu üzere 6.Başkanlar Kurulu Toplantısında gizli oy açık tasnifle platform başkanının güvenoyu alması için oylama yapıldı. Yapılan oylamada Saim Alpaslan, oylamaya katılanların %96’sının oyunu alarak güven tazeledi.

Alpaslan, güvenoyu almasaydı, Platform Başkanlığı için seçimlere gidilecekti. 

Güven oylaması ile ilgili konuşan Platform Başkanı Saim Alpaslan; "ASTOP’a kimin başkanlık ettiğinin önemli olmadığını söyleyerek, ” Bundan bir yıl önce genel kurul delegeleri beni başkan seçtiklerinde söylediğim sözleri, bugün yeniden tekrarlıyorum. Burası  STK’ların ortak bir çatısı. Bu çatıya kimin başkanlık yaptığının önemi yok. Burası fikir üreten, Ağrı’yı önemseyen herkese açık.  Benim yaptığım STK'lara başkanlık yapmak değil, onları bir araya getirerek ortak akıl yürütmektir. İnşallah önümüzde planladığımız kampanyalar ile Ağrı için çaba göstermeye devam edeceğiz. En önemli iki kampanyamız Kayak Tesisi ve Demiryolu için olacak. Bu konuda tüm halkımızı yanımızda görmek istiyoruz" dedi

ASTOP Basın Bürosu

Son Güncelleme: 18.02.2018 03:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yasin çınar 2018-02-20 12:24:37

başkanım hayırlı olsun Allah yar ve yardımcınız olsun