20 Aralık 2019 Cuma 15:39
Ağrı Sivil Toplum Platformu ASTOP Köy Okullarına Kırtasiye Yardımında Bulundu

Astop Köy Okullarına Kırtasiye Yardımında Bulundu

Geçtiğimiz aylarda başlatılan kampanyada bine yakın kırtasiye seti toplanırken, setler temsili olarak Ağrı’nın altı köyüne ASTOP üyeleri tarafından dağıtıldı.

AYDIN:BEKLEDİĞİMİZDEN FAZLA DESTEK ALDIK
 Projenin çok anlamlı olduğunu söyleyen Ağrı Sivil Toplum Platformu Başkanı Av.Mehmet Salih Aydın, amaçlarının Ağrı’da eğitim gören çocukların sosyal yaşamlarında destekte bulunmak olduğunu belirterek” Kampanyanın çıkış noktası aslında bir arkadaşımızın eğitim gördüğü yıllarda yaşadığı bir anıyı anlatması oldu. Bizde hayırseverlere ulaşarak kırtasiye desteğinde bulunmalarını istedik. Doğruyu söylemek gerekirse beklediğimizin üstünde bir destek gördük. Tüm hayırseverlerimize buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. “ dedi.

YILDIZ: ÜŞÜYEN ELLER KALMASIN PROJESİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ
Astop Eğitim Sorumlusu Ömer Yıldız ise kampanyada ulaşmak istedikleri hedefin yakaladıklarını söyleyerek” Kampanyayı duyurduğumuzda hedeflediğimiz rakamın üstünde bir katkının gelmesi bizi hayli memnun etti.  İnşallah istişare kurulumuzla birlikte bu defa “Üşüyen Eller Kalmasın” diyerek çocuklarımızın kışlık giyim ihtiyaçlarına katkı bulunmak istiyoruz. “ dedi.

Proje kapsamında temsili olarak Kayabey, Arakonak (Kasor), Akbulgur, Mengeser, Yukarı Küpkıran ve Kalender köylerine kırtasiye seti dağıtımı yapıldı.

Son Güncelleme: 20.12.2019 16:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.