18 Kasım 2016 Cuma 20:38
Ağrı Spor Kulübü AGC'yi Ziyaret Etti

Ağrı Spor 1970 Kulübü Başkanı Mehmet Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri ile Teknik Direktör Mustafa Kalafatoğlu, Ağrı Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.
Ağrı Spor 1970 Kulübü Başkanı Mehmet Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri Ağrı Spor Teknik Direktörü Mustafa Kalafatoğlu ile birlikte Ağrı Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Ağrı Spor 1970 Kulübü Başkanı Mehmet Yıldırım, başta Ağrı Valisi Musa Işını ziyaret ettiklerini belirtti. Yıldırım, ”Tüm faaliyetlerimizi Ağrı halkıyla paylaşan basın çalışanlarına adına Ağrı Gazeteciler Cemiyetini sizin şahsınıza ziyaret etmek istedik. Bizler sosyal sorumluluk projesi kapsamında Ağrı’da sporun gelişmesi için bir şeyler yapmak uğruna yola koyulduk. Bizler hem maddi kayıplarımıza rağmen kimimiz iş yerini zaman zaman kapatarak buralara gelirken kimimiz de yoğun iş temposundan fedakarlık edip bunun çalışmalarını yürütüyoruz. Kimseden teşekkür beklemiyoruz, bu fedakarlığımız karşılığında ama Ağrı spora köstek olunmasını da istemiyoruz. Başta Ağrı Valimiz Musa Işın olmak üzere milletvekilimiz Cesim Gökçe ve AK Parti İl Başkanımız Kemal Atmaca’ya da Ağrı sporlu gençler olarak ve Ağrı Belediyesine de Ağrı spor kulübüne sahip çıkmalarını istiyoruz. Ağrı basınını bize daha çok zaman ayırmalarını bekliyoruz”dedi.
Ağrı Gazeteciler Cemiyet Başkanı Alaettin Aslan ise, Ağrı basınının her zaman Ağrı spor kulübünün çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, ”Önemli bir görev üstlendiklerini belirtikleri kulüp yöneticilerine Ağrı’da spora katkı sağlamanın medya çalışanlarını da mutlu edecektir. Son günlerde bazı sosyal ağlar da gazeteci arkadaşlarımızın taraf olduğuna dair kötü hadiseler işitmekteyiz. Şu iyice bilinmeli ki basının tarafı yoktur. Gazeteci arkadaşlarımız için bütün spor kulüpleri bizim için aynıdır. Ağrı’da faaliyet gösteren spor kulüpleri hepimize aynı ölçüdedir. Bu arkadaşlarımızın açıklama yaparken duyarlı olmaya davet ediyorum”dedi.
Ağrı Spor 1970 Kulübü Yönetim Kurulu tarafından Ağrı Gazeteciler Cemiyet Başkanı Alaettin Aslan’a Ağrı Spor’un atkısı hediye etti.

agri-spor-kulubu-agcyi-ziyaret-etti.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.