15 Ocak 2021 Cuma 00:06
Ağrı Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü Yeni Binası İçin Protokol İmzalandı

Vali Varol, Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası Protokolünü İmzaladı

Vali Dr. Osman Varol’un katıldığı törenle, Ağrı Valiliği ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü arasında “Tapu ve Kadastro Müdürlüğü Hizmet Binasının İnşaatı ve Devredilmesine İlişkin İşbirliği Protokolü” imzalandı.

“Tapu ve Kadastro Müdürlüğü Hizmet Binasının İnşaatı ve Devredilmesine İlişkin İşbirliği Protokolü” imza törenine Vali Dr. Osman Varol’un yanı sıra Belediye Başkanı Savcı Sayan, Erzurum Tapu ve Kadastro 8. Bölge Müdürü Hakkı Yetişir, Tapu İl Müdürü Metehan Bişirici, Kadastro İl Müdür V. Mehmet Şahin ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci katıldı.

Vali Varol, protokol imza töreninde, ilimize kazandırılacak Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü Hizmet Binasının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Son Güncelleme: 15.01.2021 09:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.