30 Mayıs 2020 Cumartesi 10:14
Ağrı Tarım ve Orman Müdürlüğü Tarafından Bir Projeye Daha İmza Atıldı

Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi Programında kabul edilen Çelik Soğuk Hava Depo projesi hibe sözleşmesi imzalandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğünce yürütülmekte olan Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi Programı Ekonomik Yatırımlar 13. Etap Kapsamında Başvurusu kabul edilerek destek verilmesi uygun görülen Çelik Soğuk Hava Deposu Projesi için Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Yatırımcı arasında Hibe Sözleşmesi İmzalandı.

Yapılacak olan 2.500.000,00 TL ye yakın yatırım bedeli olacak olan Soğuk Hava Deposu Projesine Bakanlığımızca KDV hariç %50 Hibe Desteği verilecektir.

Bu kapsamda Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürü Kenan Engin ve Yatırımcı Mesut Çelik ile 20.05.2020 tarihinde gerekli müzakereler gerçekleştirilerek Hibe Sözleşmesi imzalandı.

Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürü Kenan ENGİN yaptığı açıklamada; Bakanlığımızca yürütülen Tarıma dayalı yatırımların desteklenmesi Ekonomik Yatırımlar programları kapsamında ilimizde 2006 yılından itibaren 14.000.000,00 TL Yatırım Bedeli Olan 24 adet projenin tamamlanarak hizmete girdiğini belirterek yapılacak tesisin İlimiz için hayırlı olmasını temenni etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Memleketi 04 2020-05-30 16:55:23

Fetöcüler yine alıyor paraları..