24 Kasım 2017 Cuma 14:55
Ağrı Taşlıçay'da Şehit Öğretmenler Unutulmadı

Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde bir esnaf, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, terör örgütü PKK tarafından şehit edilen öğretmenleri, fotoğraflarını pankart yaparak andı.

Taşlıçay ilçesinde bir kırtasiyeci, Batman'ın Kozluk ilçesinde şehit olan Öğretmen Aybüke Yalçın ve memleketi Gümüşhane'ye dönerken Tunceli-Pülümür karayolunda PKK terör örgütü mensupları tarafından yolu kesilip aracı yakılarak şehit edilen Öğretmen Necmettin Yılmaz anısına pankart astı.

24 Kasım Öğretmenler Günü'nün ülkeye hayırlı uğurlu olmasını dileyen kırtasiye sahibi Hakan Aydemir, "Bu güzel ülkemizde böyle acıların yaşanmasını istemiyoruz. İnşallah yaşanmaz. Bu millet asil bir millet. Asaletini her zaman göstermiştir, gösteriyor da. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nün bütün öğretmenlere hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 18.01.2018 11:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.