01 Nisan 2018 Pazar 18:18
Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 2018 seçiminleri ve Adaylar

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Seçimlerinde adayların oy pusulası renkleri kura çekildi.

Adaylar renklerini ön plana çıkarma gayretinde. Bir yılı aşkın bir süredir Ağrı’nın önemli gündemlerinden olan Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla tüm Türkiye de iptal edilmiş ve Nisay Ayı içerisinde yapılması planlanmıştı.

ATSO seçimlerinde Adayların Oy Pusulası renkleri belli oldu!

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası seçim tarihini geçtiğimiz günlerde 7 Nisan 2018 olarak duyurmuş,seçim tarihinin ilanının ardından mevcut oda başkanı Saim Alpaslan ve Kemal Aslan da seçim çalışmalarına start vermişti. Yaklaşık 4 yıldır aralıksız seçim çalışmalarını sürdüren Atso Eski Başkanı Mehmet Erat’ın sosyal medya hesaplarından 7 Nisan tarihinde gerçekleşecek olan seçimlerde oy pusulasının rengini açıklamasının ardından Saim Alpaslan ve Kemal Arslan da oy pusulalarının rengini basın yoluyla duyurdular.

Adayların açıklamalarına göre Mehmet Erat ‘’Beyaz ‘’oy pusulası ile seçime girerken Saim Alpaslan Mavi oy pusulası ve Kemal Arslan da sarı oy pusulası ile guruplarda yarışacaklar.

Agridahaber.com Ailesi olarak ATSO 2018 seçimlerinde yarışacak adaylarımıza başarılar diliyor ve seçimlerin sonucunun ilimize hayır getirmesini temenni ediyoruz. 

Seçim sonuçlarını Ağrı Haberlerini güncel olarak  Agridahaber.com Haber sitenizden takip edebilirsiniz.

Son Güncelleme: 01.04.2018 18:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.