04 Nisan 2018 Çarşamba 22:21
Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası ATSO Başkan Adayı Kemal Aslan Oy Pusula Rengi Sarı

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Kemal Aslan'ın Oy Pusulası Rengi belli oldu. Kemal Aslan Sarı Renk oy pusulası ile yarışacak.

Değişim rüzgarının rengi  belli oldu; SARI
Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Ağrının tüccarlarının değişmeyen kaderine dur  demek için  değişim grubu  olarak  genç bir kadro  ile yola  çıkan Kemal ASLAN  ile yapacakları  projeler hakkında  söyleşide bulunduk.
Kemal  bey projeleriniz  basın yayın organlar  aracılığıyla  anlatmak için  bugün bizi davet ettiniz, teşekkür ederim.

Projelerinizi anlatırı mısınız.
Davetimize  icabet  ettiğiniz  için  teşekkür ederim; 
Projelerimiz  Ağrı'da  ki  esnaflarımız ve  tüccarlarımız için   nefes  aldıracağı  gibi  halkımızı da  yakından  ilgilendiren  projelerimizden   etmek  istiyorum .  
1. Ticaret Odası bünyesinde  marka patenti  alınacak  şekilde  tekstil  fabrikasını  kurmak,  500  kişi istihdam  edebilmek. Bununla yapmak istediğimiz, 500 vatandaşımızı istihdam etmekle beraber  Ağrıya marka değeri kazandırmak,

2. Bir çok il de uygulanan Tekno-Parkı odamız  bünyesinde kurmak. Bir çok  teknolojik ürünlerin Ar-Ge  çalışmalarını  yapıp  teknolojik  alanda atılımlarda  bulunmak, özellikle okul çağında eğitimlere başlayarak kalifiye personeli çekirdekten yetiştirmek, 

3. Ağrı  Organize  Sanayi  Bölgesini şu  anda bulunan  durumdan, aktif  hale  getirmek  ve  bir  çok  uluslararası  markları  yatırım yapmak için  Organize  Sanayi  Bölgesine  getirmek  ve  yapacakları  yatırımı  Ağrı'da yapmalarını  sağlamak, böylelikle Organize  Sanayi  Bölgesinde kurulan  her  fabrikada  vatandaşlarımızı  istihdam etmek,

4. Devlet destekli yatırımda  bulunan  devlet kurumlarına verilecek projelerin  danışmalığı  ve çizimleri ile  alakalı  tüccarlarımıza ve vatandaşlarımıza  bünyemizde bulunduracağımız danışman  ve  mühendislerimizle  ücretsiz  proje danışmanlığı  desteği vermek,

5. Diyadin'in yeraltı sıcak sularını sağlığa, turizme, tarıma, sanayiye, üretime ve ısınmaya çevirmek için kolları hemen sıvayarak gerekli olan tüm kurum ve kuruluşları harekete geçireceğiz.

6. Ağrı ilinin organik tarım bölgesi ilan edilerek üretilen ürünler için ek devlet teşviğinin alınması ve pazar bulunması yada sözleşmeli üretim yapılması için çalışmalar yaparak ilimizin ekonomisine katkı sağlayacağız. 

Şu anlık projelerimiz  bunlar;önemli olan bu  projeleri uygulayabilmek ve biz bu  genç  yönetim  kadrosu  ile bu  açıkladığımız  projelerimizi  seçildiğimiz   ilk günden  itibaren uygulamaya başlayacağız. Bunun  sözünü Değişim  Grubu olarak veriyoruz.

Tüccarlarımızı 7 Nisan Cumartesi  günü   Değişimden yana olmaları konusunda  rica da  bulunuyorum. Kemal  ASLAN olarak  ve bir Ağrılı  olarak  tüccarlarımızın seçim  günü  vicdanlarının  sesini  duymaları  ve  bugüne  kadar geride bırakılan  ilimiz için  bir dur demelerini  bir ağrılı esnaf olarak ricada bulunuyorum .

Son Güncelleme: 04.04.2018 22:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.