07 Nisan 2018 Cumartesi 17:57
Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Başkanı Saim Alpaslan Oldu

Saim Alpaslan Güven Tazeledi. ATSO Yeni Başkanı Saim Alpaslan oldu.

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası 2018 Başkanlık ve Meclis üyeleri seçme seçimi için oy verme işlemi tamamlandı.

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) seçimlerinde Saim Alpaslan güven tazeledi. Saim Alpaslan yeniden Başkan seçildi. Mehmet Erat, Saim Alpaslan ve Kemal Aslan’ın başkanlık için yarıştığı seçimlerde Saim Alpaslan 14 delegeyle yeniden başkan seçildi.

Ağrı merkez ATSO binasında gerçekleşen seçimlerde 10 sandıkta kendi yaptığı iş kategorilerinde oy veren iş adamları, ATSO Başkan Adayları Saim Alpaslan, Kemal Aslan ve Mehmet Erat'ın desteklediği listelere oy verdi.

büyük bir katılım ile gerçekleşen Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 2018 Başkanlık ve Meclis üyeleri seçimi nde Saim Alpaslan Mavi, Mehmet Erat Beyaz pusula, Kemal Aslan’ın Sarı pusula ile yarıştığı seçim saat 17:00 itibari ile son buldu.

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı 2018 seçim sonuçlarına göre yeni ATSO Başkanı oldu..

Bizlerde Agridahaber.com Ailesi olarak Yeni Başkan Saim Alpaslan'a ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar diler, İlimiz Ekonomisini güçlendirecek değerli projelerinde başarılı çalışmalar dileriz.
 

Son Güncelleme: 07.04.2018 22:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Haluk Polat 2018-04-08 09:54:01

güven tazelemedi üyelerin borçlarını silerek tekrardan başkan oldu :-D

Avatar
Nihat polat 2018-04-07 22:24:20

Allah Saim abiye

hayırlı uğurlu etsin