28 Haziran 2018 Perşembe 13:22
Ağrı Tügva'dan Ücretsiz Yaz Okulu!

Yaz Tatilinin Verimli Geçmesi ve Gençlerimizin Kendini Yetiştirmesi Adına Yapılacak Olan Yaz Okuluna Davette Bulunan İl Temsilcisi Abdulkadir Toğrul ;

'' TÜGVA Ortaokul Yaz Okulunda yapılacak olan etkinliklerle çocuklarımız; temel dini bilgileri öğrenip, Peygamber Efendimiz ’in (s.a.v.) hayatından beslenecek, Esma-ül Hüsna Ezberleri yapacak, Kur’an-ı Kerim’i güzel okuyacak, Bilgi Yarışmalarında hediyeler kazanacak, spor faaliyetleri ile zinde kalacak, gezi faaliyetleri ile kültürel bilinç kazanacak, zeka ve akıl oyunları oynayacak ve kitap okuma saatinde bilgi birikimlerini artıracaklardır. Kısacası çocuklarımız TÜGVA Ağrı Yaz Okulunda, hem öğrenecekleri hem de eğlenecekleri bir ortama sahip olacaktır. Başvurularımız online olarak tugva.org.tr sitesi üzerinden yapılacaktır veya il ve ilçe temsilciliklerimize müracaat edilecektir '' dedi.

Toplamda 4 hafta sürecek TÜGVA Ağrı Yaz Okulu’na katılım ücretsizdir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.