12 Ağustos 2019 Pazartesi 11:18
Ağrı Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesi büyük başarı: 21 öğrenci Hukuk Fakültesinde

Ağrı Türk Telekom Anadolu Lisesinden gururlandıran başarı

Yıl boyu okuldaki öğretmen ve idarecilerin desteğiyle üniversite sınavlarına hazırlanan Türk Telekom sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) büyük başarı sağladı.

Başarılı lisenin 82 öğrencisinden 53'ü, üniversiteye yerleşti, bunlardan 21'i hukuk fakültesini kazandı.
Türk Telekom Anadolu Lisesi Müdürü Kürşat Akdeniz, yaptığı açıklamada, öğrencileriyle gurur duyduklarını ve onların başarısı sayesinde çifte bayram yaşadıklarını söyledi.

Her zaman öğrencilerin yanlarında olduklarını ve onlara her türlü desteği sunmak için öğretmenlerle birlikte ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını ifade eden Akdeniz, şöyle konuştu: 


"Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesi, mezun ettiği 82 öğrenciden 53'ünü üniversiteye yerleştirerek yüzde 65'lik oranla rekor kırdı. Bu oran sadece Ağrı'da değil, ülke çapında da yüksek bir orandır. Müdür yardımcılarımızı, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Önümüzdeki yıllarda bu sayıyı artırmak için sayın valimiz ve il milli eğitim müdürümüzün de destekleriyle elimizden gelenin en iyisini yapacağız."

Akdeniz, kendilerine bu gururu yaşatan öğrencilere teşekkür ederek eğitim hayatlarında başarı diledi.

Son Güncelleme: 12.08.2019 12:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yusuf Özdemir 2019-08-13 15:15:08

Benim oğlum da o okulun eski mezunu. Bu başarıda şimdi ki idarecilerin katkısı vardır. Ama eski idarecilerin emeklerininden bahsedilmemesi haksızlık olur. Açıklamayı yapan şimdi ki müdür tüm kazancı kendi hanesine yazmış.