29 Kasım 2019 Cuma 00:00
Ağrı Umut Kervanı Kasım ayı faaliyet raporunu yayınladı

Ağrı Umut Kervanı Kasım ayı faaliyet raporunu açıkladı

Ağrı Umut Kervanı Yardım Komisyonu Başkanı Mehmet Dağhan, Kasım ayı içerisinde 85 ihtiyaç sahibi aileye 10 bin 300 TL değerinde yardım ulaştırdıklarını söyledi.

Her ay faaliyetlerini sürdürdüklerini ve her ay daha fazla ihtiyaç sahibi aileye ulaşmaya çalıştıklarını belirten Dağhan, bu konuda hayırsever Ağrı halkının desteklerini beklediklerini söyledi.

Dağhan, "Geçmiş aylarda olduğu gibi kasım ayında da Umut Kervanı olarak ihtiyaç sahibi ve yetim ailelerimize ulaşarak ihtiyaçlarını elimizden geldiğince gidermeye çalıştık. Yine geçmiş aylarda olduğu gibi kasım ayın da ailelerimize gıda, elbise, nakdi yardım ve et yardımında bulunduk. Bu ayda 30 ailemize gıda yardımında bulunduk, bir ailemizin kira borcunu ödedik, 45 çocuğumuza kışlık bot ve mont yardımında bulunduk. Yine bu ay içerisinde 20 ailemize her paketi 2 kilogramdan olmak üzere kırmızı et ve yine 20 ailemize her paketi 2 kilogramdan oluşan tavuk eti dağıtımını gerçekleştirdik. Bu işi hayırsever Ağrı halkımız ile yürütüyoruz. Kapsamımızı daha da genişleterek daha fazla muhtaç aileye ulaşmaya gayret ediyoruz. Hayırsever insanlarımıza kapımız açık, yaptığımız yardımlarda yanımızda bulunabilirler, bize ulaştırdıkları yardımları yine bizimle birlikte aileleri ziyaret ederek yardımları ulaştırabilirler." dedi.

"İhtiyaç sahibi ailelerimizin her ne kadar ihtiyaçlarını gidermek için çaba gösteriyorsak da bu konuda halkımıza da desteğine de ihtiyaç duymaktayız." İfadesini kullanan Dağhan, şunları söyledi:

"İsteğimiz daha fazla aile ve yetime ulaşmaktır. Hayırseverlerimiz bize ulaşarak ihtiyaç sahibi ailelerimize yardımlarını götürebilirler. Çünkü Ağrı halkı yardımseverliği ile ön plana çıkan bir halktır. Hiç kimsenin yönlendirmesine ihtiyaç duymadan komşusunun ihtiyacını gidermeye çalışanlarımız var. Defalarca bu tabloya şahit olmuşuzdur. Ulaşamadıkları insanlara da bizimle ulaşmalarını ve hayır alanlarını daha genişletmelerini bekliyoruz."

Son Güncelleme: 30.11.2019 11:46
Anahtar Kelimeler:
Ağrı Umut Kervanı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.