10 Kasım 2019 Pazar 21:29
Ağrı Umut Kervanından Ekim Ayında 100 Aileye Yardım

Ağrı Umut Kervanı, ekim ayı faaliyet raporunu açıkladı. Ekim ayı içinde mağdur ve ihtiyaç sahibi aileye, toplamda 12 bin TL tutarında yardımda bulunduklarını açıklayan Ağrı Umut Kervanı Yardım Komisyonu Başkanı Mehmet Dağhan, faaliyet raporunu kamuoyu ile paylaştı.

Ağrı Umut Kervanı olarak yardımlara hız kesmeden devam ettiklerini belirten Dağhan; “Umut Kervanı olarak her ay düzenli olarak muhtaç ailelerimize yardımda bulunuyoruz. Allah nasip etti ekim ayında da bu yardımlarımız devam etti. Bu aylarda, önümüzün kış olması hasebiyle kışlık giyim yardımı yaptık. Yaptığımız yardımlar kapsamında 30 ailemize gıda yardımında bulunduk.

40 ailemize, ikişer kilodan olmak üzere toplamda 80 kilo kırmızı et yardımında bulunduk. 15 ailemize her aileye 500 TL olmak üzere toplamda 7 bin 500 TL nakdi para yardımı ulaştırdık.

 

Bizden kömür talebinde bulunan bir ailemize kömür yardımında ve bir ailemize ise kışlık soba yardımında bulunarak kışlık ihtiyaçlarını karşıladık. Son olarak bir ailemizin ise aylık ev kirasını ödeyerek yardımda bulunduk. Ekim ayı içinde toplamda 100 ailemize 12 bin TL değerinde ayni ve nakdi yardımda bulunduk." dedi.

"Kış Mevsiminde Muhtaç Aileleri Unutmayalım"

Kış mevsiminde ihtiyaç sahibi ailelerin unutulmaması gerektiğini kaydeden Dağhan, "Biliyorsunuz önümüzde kış mevsimi var. Nasip olursa bot ve mont yardımında bulunmayı düşünüyoruz. Bununla birlikte yakıt ihtiyacı olan ailelerimiz var. Kömür, odun ve soba ihtiyacı olan ailelerimiz var.

Bizlere yardımcı olmak isteyen hayırseverlerden ve esnaflardan yardım talep ediyoruz. Bize destek veren hayırseverlerden ve esnaflardan Allah razı olsun diyoruz. Onların vermiş oldukları yardımları muhtaç ailelere ulaştırıyoruz. Kendileri yardımlara devam etsinler, yardımları eksiltmesinler. Gelsinler birlikte gidip aileleri görelim, birlikte yardımları ulaştıralım. 

Rabbim yaptıkları ve yapacakları yardımlardan dolayı kendilerinden razı olsun." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.