25 Ağustos 2017 Cuma 19:11
Ağrı Valiliği Basın Danışmanı Görevden Ayrıldı

Ağrı Valiliği'nin Basın Danışmanlığını yapan Hanifi Polat Bugün sosyal medya hesabından yazdığı yazıyla görevinden ayrıldığını dile getirdi.

Sosyal Medya hesabında paylaşım yapan Hanifi Polat ayrılık sözlerini şöyle dile getirdi:

''Bu gün itibariyle 7 yıldır sürdürmüş olduğum Ağrı Valiliği Basın Danışmanlığı görevinden ayrılmış bulunmaktayım. 

SEBEP 

Dün Ağrı Valisinin Diyadin ilçesine yaptığı ziyarette benim ve Valiliğin programını takip etmek üzere yanımda götürdüğüm basın mensubu arkadaşlarımın Diyadin Kaymakamının "biz kayyumun korumalarıyız" diyerek, bizi tartaklayarak kaymakamlıktan dışarı atma meselesinde Valinin bizi dinlemeden hüküm vermesidir. 

TEŞEKKÜR 

Görev yaptığım süre içerisinde birlikte çalışmaktan onur duyduğum Eski Ağrı Valileri; Ali Yerlikaya, Mehmet Tekinarslan ve Musa Işın'a şükranlarımı sunuyorum. 
Yine görev yaptığım süre içerisinde her zaman yanımda olan basın mensubu arkadaşlarıma ve Valilikte birlikte çalıştığım mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 

SONUÇ 

Bundan sonra uzun zamandır özlemini duyduğum "gazetecilik" mesleğine devam edeceğim.''

agri-valiligi-basin-danismani-gorevden-ayrildi.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.