23 Nisan 2020 Perşembe 21:57
Ağrı Valiliği Vefa Sosyal Destek Grubu 23 Nisan'da Çocukları Sevindirdi

Ağrı Valiliği büyesinde kurulan "Vefa Sosyal Destek Gurubu" 23 Nisan'da Çocukları Sevindirdi

Hz. Hatice Vakfının ağrılı çocuklara göndermiş olduğu 23 Nisan hediyeleri, Ağrı Valiliği Vefa Sosyal Destek Grubu Başkanı Vefa Çelik ve Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Müdürü Aslan KAYA'nın bizzat yaptığı oyuncak dağıtımında çocukların mutlulukları yüzlerine yansıdı.

Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Müdürü Aslan KAYA yaptığı açıklamada,

Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Çocuklar tabii ki uzun bir süredir bu koronavirüs hastalığından dolayı dışarı çıkamıyorlar.
Biz de onların bu sıkıntılarını gidermek onların bayramını kutlamak için sayın valimiz Süleyman ELBAN'ın talimatı ile onların hediyeler ile onların selamı ile geldik.

Çocuklara hediyelerimizi dağıtıyoruz hem onları sevindirmek hem de bayramını kutlamak amacıyla belli bir süredir çocuklar dışarı çıkamıyorlar.

Kendini yalnız hissetmesin diye biz her zaman onların yanında olduğunuzu hissettirmek ve onları sevindirmek onları bu coşkuya ortak olmak amacıyla onlarla bu anı yaşamak ve paylaşmak istiyoruz.


Ülkemizde gerekse ilimize çok büyük etkinlikler yapıyoruz. Biz Vefa grubu olarak da bu çocukların yanında olmak için bugün hediyeler dağıtıyoruz onları bayramını kutluyoruz.

Sokağa çıkma yasağı olduğu için çıkamıyorlar bunları evlerde teslim ediyoruz sayın valimizin selamını iletiyoruz ve bugün tüm Türkiye'deki çocukların 23 nisanı kutluyoruz dedi.

Ağrı Valiliği Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda;

23 Nisanda çocuklarımıza forma, satranç takımı ve mangala setleri Vefa Sosyal Destek Grubumuz aracılığıyla dağıtıldı.

Desteklerinden dolayı Hz. Hatice Vakfına çocuklarımız adına teşekkür ediyoruz. ifadelerine yer verildi.

Son Güncelleme: 23.04.2020 22:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.