12 Şubat 2019 Salı 21:15
Ağrı Valiliğinden Basın Açıklaması! Etkinlikler ve Eylemler 4 Gün Boyunca Yasak!

Ağrı Valiliği, 13-16 Şubat tarihleri arasında il merkezi, ilçeler ve jandarma sorumluluk bölgelerinde basın açıklaması, oturma eylemi gibi her türlü eylem ve etkinliklerin yasaklandığını açıkladı.

Ağrı Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "Milli güvenliğin sağlanması, kamu düzeni ve güvenliğinin korunması, suç işlenmesinin önlenmesi, temel hak ve özgürlükler ile başkalarının hak ve özgürlüklerinin ve genel asayişin korunması ile şiddet olaylarının yaygınlaşmasının önlenmesi amacıyla 13-14-15-16 Şubat 2019 tarihlerinde ilimiz mülki sınırları içerisinde (il merkezi, dış ilçeler ve jandarma sorumluluk bölgeleri dahil) bu içerikle açık ve kapalı alanlarda düzenlenecek tüm toplantı ve toplanmalar ile basın açıklaması, oturma eylemi gibi her türlü eylem ve etkinlikler yasaklanmıştır" denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.