18 Ekim 2020 Pazar 10:33
Ağrı Valiliğinden DAP 2021 Yılı Proje Teklif Çağrısına Rekor Başvuru

Ağrı Valiliğinden DAP 2021 Yılı Proje Teklif Çağrısına Rekor Başvuru

Ağrı Valiliği Proje Koordinasyon Merkezi koordinasyonu ile Doğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma Dairesi Başkanlığının 2021 yılı proje teklif çağrısına ilçe kaymakamlıkları ve kamu kurum ve kuruluşları ile birçok alanda 40 proje başvurusu yapılarak Ağrı ilinde bugüne kadar yapılan rekor başvuru sayısına ulaşıldı.

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol tarafından, ilimizdeki yatırımların gerektirdiği araştırma, planlama, programlama, projelendirme, izleme, değerlendirme ve koordinasyon hizmetlerinin yerine getirilmesi amacıyla kurulan Ağrı Valiliği Proje Koordinasyon Merkezinin kurumlar arası işbirliği sağlaması sonucu ortaya konulan projelerle, ilimizin potansiyelleri ortaya çıkarılarak kalkınması hızlanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.