17 Temmuz 2020 Cuma 00:03
Ağrı Valiliği’nden Eğitim Ve Öğretim Konulu Toplantı

Valimiz Dr. Osman Varol’un başkanlık ettiği toplantıya; Vali Yardımcımız Yakup Ömeroğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, Ağrı Valiliği Proje Koordinasyon Merkezi uzmanları ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi personeli katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce sürdürülen projelerin görüşüldüğü toplantıda; yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri ele alınarak, yapılması planlanan projeler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda Valimiz Dr. Osman Varol: ‘Bu toplantı ile önümüzdeki eğitim öğretim yılında Bakanlığımızın ulusal eğitim politikaları dışında ilimizde özel olarak yürüteceğimiz çalışmaları ve projeleri tespit etmiş olacağız.’ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Öğretmen 2020-07-17 04:54:44

Samimiyet görüyorum il milli eğitim müdürümüze herkesin destek vermesi gerekiyor bakın ilimiz için çok iyi bir gayret içinde inşAllah bu çalışmaların olumlu etkileri önümüzdeki yıllarda görülecek,eğitim uzun soluklu uzun vadeli bir icraattır.