04 Mart 2022 Cuma 11:25
Ağrı Valisi Doğubayazıt ilçesini ziyaret etti

Bir dizi program dolayısıyla Doğubayazıt ilçesinde bulunan Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Doğubayazıt Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar ve İl Emniyet Müdürü Nihat Özen ile birlikte, esnafı ziyaret ederek vatandaşların hoş sohbetleri ve sıcak çaylarına ortak oldu. Büyük Ağrı Caddesinde bir araya geldiği esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar dileyen Vali Varol, sohbet ettiği vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Vali Varol, Doğubayazıt'ta kültürel değerlerin ilmek ilmek işlendiği Ararat Kilim'i ziyaret ederek yürütülen faaliyetlere ilişkin bilgi aldı.

Ziyaretleri sırasında Vali Varol; Türkiye'nin Çatısı Ağrı Dağı ve meteor çukuru gibi doğal güzellikleri, taşın nakış gibi işlendiği İshak Paşa Sarayı ve Urartu Kalesi gibi tarihi değerleri ile turistlerin uğrak noktası olan Doğubayazıt'taki ziyaretçilerle bir araya geldi. 500 milyon TL'lik yatırımla yeniden inşa edilen ve modern tasarımı ile yeni yüzüne kavuşacak olan Gürbulak Gümrük Kapısı'nda incelemelerde bulunan Vali Varol, yürütülen faaliyetler hakkında yetkililerden bilgi alarak personele kolaylıklar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.