24 Şubat 2017 Cuma 18:19
Ağrı Valisi Işın'dan Bursa Valisine Ziyeret

AĞRI VALİ'SİNDEN BURSA VALİ'SİNE ZİYARET

Ağrı Valisi Musa Işın'ın  'Valilik Şeref Defterini' imzalaması ile başlayan ziyarette konuşan Vali Küçük: "  Bir dizi program için ilimize gelen ve bizleri de ziyaret eden kıymetli meslektaşım Ağrı Valisi Musa Işın'ı ağırlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Ben bu nazik ziyaretinden dolayı Sayın Valimize Beraberindeki Heyetine çok teşekkür ediyorum. " dedi.
 
Sıcak karşılamasından dolayı Bursa Valisi İzzettin Küçük'e şükranlarını ileten Konuk Vali Musa Işın ise; "Bursa şanlı tarihimizin mihenk taşlarından, önemli bir il. Bir çok noktada öncülük yapan diğer illere örnek olan bir şehir. Biz de heyetimiz ile birlikte Ağrı’ya ne gibi yenilikler katabiliriz düşüncesi ile Bursa'ya ziyaret gerçekleştirdik.

Misafirperverliklerinden dolayı Sayın Valimiz İzzettin Küçük'e şükranlarımızı sunarız." ifadelerini kullandı.Bursa Valisi Küçük'ü Ağrı Ticaret Sanayi Odası Başkanı Saim Alpaslan,Doğubayazıt Ticaret Sanayi Odası Başkanı Ali Efe,Ağrı il Özel İdare İl Sekreteri Erhan Teneci ,Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alaettin Aslan,İş adamı Turgut Telhan Katıldı.

agri-valisi-isindan-bursa-valisine-ziyeret.jpgagri-valisi-isindan-bursa-valisine-ziyeret-001.jpgagri-valisi-isindan-bursa-valisine-ziyeret-002.jpgagri-valisi-isindan-bursa-valisine-ziyeret-003.jpgagri-valisi-isindan-bursa-valisine-ziyeret-004.jpgagri-valisi-isindan-bursa-valisine-ziyeret-005.jpg

 

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.