22 Aralık 2021 Çarşamba 10:15
Ağrı Valisi, KYK yurdunda gençlerle bir araya geldi

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Gençlik Buluşmaları kapsamında Abdurrahim Arvasi KYK Kız Öğrenci Yurdu'nda gençlerle bir araya geldi.

Öğrencilerle buluşan Vali Osman Varol, sohbet havasında geçen söyleşide sorularını yanıtladığı gençlerle hayallerini, projelerini ve Ağrı'yı konuştu. Yurtlarda barınan öğrencilere dersleri dışında kalan serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri olanağı tanıyan, bedensel, zihinsel ve kültürel yönden gelişmelerini sağlamak amacıyla öğrencilere yönelik sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler düzenleyen, psiko-sosyal servislerinde koruyucu ruh sağlığı hizmeti veren yurtta gençlerle bir arada olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Vali Varol, gençlerin gözündeki ışığın ve yüzlerindeki gülümsemenin motivasyon kaynağı olduğunu ifade etti. Gençlerle bir süre sohbet eden Vali Varol, yürütülen projelerle eğitimden spora, sanattan teknolojiye her alanda destekledikleri gençlerin attığı her adımında yanlarında olduklarını ve her zaman da olacaklarını vurguladı.

Söyleşinin ardından gençlerle yemekhanede yemek yiyen Vali Varol, talep ve önerilerini dinlediği gençlerin ihtiyaçlarının tespit edilmesini çok önemsediklerini ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
Ağrı ValisiKYK Yurdu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.