30 Nisan 2014 Çarşamba 16:45
Ağrı Valisi Mehmet Tekinaslanın Eleşkirt Belediyesine Hayırlı Olsun Ziyareti

Ağrı Valisi Dr.Mehmet Tekinarslan, Eleşkirt Belediye Başkanlığını kazanan Sebahattin Sarı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Vali Tekinarslan’ın Eleşkirt Belediyesini ziyaretinde Ağrı C.Başsavcısı Sadi Doğan, İl Jandarma Komutanı Derviş Ahmet Gülleri, İl Emniyet Müdürü Bayram Coşkun ve Genel Sekreter Cesim Gökçe de eşlik ettiler. Vali Tekinarslan ve beraberindeki heyet, Eleşkirt Belediyesi önünde ilçe kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, Yücekapı Belde Belediye Başkanı İlhami Zeyrek tarafından karşılandı. Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, Vali Tekinarslan ve beraberindekilere hitaben yaptığı konuşmada; "İlçemiz çok güzel bir ilçe .Halkımız kendisiyle, devletiyle barışık bir ilçe. Bizde buna özen gösteriyoruz. Tabi sayın valimizin bize desteği şart. Belediyelerimiz, Doğu Anadolu belediyeleri dar boğazdalar. Mahalli gelirimiz sıfır. İller bankasından nüfus oranına göre gelen para çalışanlara yetmiyor. Çok zorluk çekiyoruz. Ağrı’nın bütün belediyeleri borçlu aslında. Durumuz bayağı vahim. Borca alışmışız çalışacağız görev yapacağız. Ben ilk belediye başkanlığım döneminde burada yeni bir cadde açtım. Doğuda ilk belediye sarayı hizmet binasını ben o dönem yaptım. Biz ilçedeki tüm kurumlar birlik içerisinde çalışıyoruz. Sayın kaymakamım sağolsun hiçbir desteğini esirgemiyor. Sayın genel sekreterim sağolsun hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Burası belediyedir, burası kaymakamlıktır, burası özel idaredir. Yok öyle bir ayrım hepimiz devletin vatandaşın hizmetinde olan kurumlarız görevimiz bu halka hizmet etmektir" dedi.

 

 

Vali Tekinarslan’ın "Emniyet seçimde görevini iyi yaptımı?" soruna başkan Sarı, "Çok güzel görev yaptılar. Zaten ben o barış ortamını seçimden önce yapmıştım. Hiç bir akrabamı sahaya sürmedim tek başıma seçim çalışmalarımı yaptım" şeklinde konuştu.

 

Ağrı Valisi Dr.Mehmet Tekinarslan, "Göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Siz elinizden geleni yapacaksınız. Bize düşen bir işiniz olursa bizde onu yerine getireceğiz. İnşallah hep birlikte elinizden geleni yapın. İlçedeki bütün imkanları kullanarak vatandaşa hizmet yapın. Herkesin ne imkanı varsa verebildiği ölçüde müştereken kullanın. Her şeyi kural nizam çerçevesine hapsedipte bu benim işim değil diyerek yapmamak olmaz. Ama tabi her şeyinde bir sınırı var onuda fazla zorlamak lazım" dedi.






Son Güncelleme: 01.05.2014 00:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.