18 Mart 2017 Cumartesi 19:37
Ağrı Valisi Musa Işın, muhtarlarla buluştu

Bir restoran'ta düzenlenen toplantıya, AğrıTicaret ve Sanayi Odası Başkanı Saim Alpaslan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Demir ve muhtarlar katıldı.

Muhtarlar Derneği Başkanı Demir, yaptığı konuşmada, Vali Işın'a kentte yaptığı hizmetlerden dolayı muhtarlar adına teşekkürlerini iletti.

Köylerde yapılan hizmetlerden dolayı mutlu olduklarını dile getiren Demir, "Valilik olarak köylere yönelik hizmetlerde elinizden gelen tüm çalışmaları yaptığınızı biliyoruz. Ancak bugünden sonra bir de belediyede olunca omuzlarınıza yüklenen yük arttı." dedi.

Muhtarlar olarak Vali Işın'a hep destek vereceklerini anlatan Demir, şöyle konuştu:

"Ağrı'yı daha güzel günlere taşımak üzere destek vermeye hazırız. Sayın Valim bildiğiniz üzere önümüzde bir referandum var. Bu referandumda muhtarlar derneği olarak devletimizin yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek isterim. Bu toplantıya katılan başta Sayın Valim olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür eder saygılarımı sunarım.

agri-valisi-musa-isin,-muhtarlarla-bulustu.jpgagri-valisi-musa-isin,-muhtarlarla-bulustu-001.jpgagri-valisi-musa-isin,-muhtarlarla-bulustu-002.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.