16 Nisan 2017 Pazar 15:56
Ağrı Valisi Musa Işın oyunu kullandı

Türkiye sandık başında

AğrıValisi Işın: "Şu ana kadar köy ve ilçelerden ya da şehir merkezinden herhangi bir şikayet gelmedi"

AĞRI - Ağrı Valisi Musa Işın, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylaması için 75. Yıl Ortaokulunda oy kullandı.

Vali Işın, eşi Tuba Işın ile geldiği kent merkezindeki 75. Yıl Ortaokulu'nda, sandık görevlilerinin kontrolünün ardından oyunu "1002" No'lu sandıkta verdi.

Oy kullandıktan sonra gazetecilere açıklama yapan Işın, kentte 07.00'dan itibaren oy kullanıldığını anımsattı.

Güvenlik güçlerinin gerekli tertibatı ve düzeni aldıklarını dile getiren Vali Işın, "Şu ana kadar köy ve ilçelerden ya da şehir merkezinden herhangi bir şikayet gelmedi." dedi.

Halk oylamasında ülke için güzel sonuç çıkması temennisinde bulunan Vali Işın, şöyle konuştu:

"Vatandaşlarımız güven ve huzur içerisinde oylarını kullanmaya başlamıştır ve oy kullanma işlemi devam etmektedir. Amacımız memleketimizin istikrarını ve huzurunu temin etmektir. Elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Vatandaşlarımıza rahat ve özgür şekilde oy kullandıkları, güvenlik kuvvetlerimize de gerekli tedbirleri aldıkları için teşekkür ediyorum."

 

-agri-valisi-musa-isin-oyunu-kullandi.jpg-agri-valisi-musa-isin-oyunu-kullandi-001.jpg-agri-valisi-musa-isin-oyunu-kullandi-002.jpg

 

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.