05 Temmuz 2020 Pazar 22:51
Ağrı Valisi Osman Varol'dan Balık Gölü Ziyareti

Vali Varol'a, ziyaretinde İl Emniyet Müdürü Nihat Özen eşlik etti.

Valimiz Dr. Osman Varol, Balık Gölü'nde Taşlıçay Kaymakamı Murtaza Ersöz,İl Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut ve Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir, tarafından karşılandı.

Türkiye' nin önde gelen, kuş alanlarından biri olmasının yanı sıra kırmızı benekli alabalığa ev sahipliği yapmasıyla önem arz eden gölde incelemelerde bulunan Vali Varol ; bu doğal güzelliğin turizm potansiyeline dikkat çekti.

Valimiz Dr. Osman Varol; volkanik set gölünün fiziki özellikleri ve yerleşim birimleri için önemi hakkında Kaymakam Ersöz'den bilgi aldıktan sonra vatandaşla sohbet etti.

Dağcılık sporuyla ilgilenen sporcularla ve gölü ziyarete gelen müzik grubuyla bir araya gelen Vali Varol, semaver çayı içip müziğe eşlik etti.

Son Güncelleme: 06.07.2020 00:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.