02 Temmuz 2017 Pazar 21:51
Ağrı Valisi Süleyman Elban, Belediye Başkanvekilliği Görevine Başladı

Ağrı Belediyesine gelişinde Vali Yardımcısı Ejder Demir tarafından karşılanan Vali Elban, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, İçişleri Bakanlığının onayıyla aynı zamanda Belediye Başkanvekili olarak görevlendirildiğini belirtti. 

Elban, "Halkımızın temel belediye hizmetleri ve diğer belediyeden beklentilerini karşılamak için ve hizmetlerden herhangi bir zafiyet oluşmaması için arkadaşlarımız ile birlikte Ağrı halkımıza hizmet etmeye çalışacağız." dedi.

Bir gazetecinin "Önceden başlayan projeler devam edecek mi?" sorusu üzerine Elban, şunları kaydetti:

"Genel anlamda ilin ihtiyacı olan projeler devam edecektir. Onun haricinde herhangi bir kaynak israfına neden olmadan ihtiyaca göre tekrar revize edilecekler de olunabilir ama şu aşamada başlayan işlerin devamında her zaman kamu yararı vardır, aksi takdirde bir kamu zararı oluşur." 

Elban, daha sonra İl Özel İdaresini ziyaret ederek, Genel Sekreter Erhan Tenekeci'den bilgi aldı. 

agri-valisi-suleyman-elban,-belediye-baskanvekilligi-gorevine-basladi.jpg

vali-elban,-belediye-baskanvekilligi-gorevine-basladi-.jpgvali-elban,-belediye-baskanvekilligi-gorevine-basladi--001.jpg

agri-valisi-suleyman-elban,-belediye-baskanvekilligi-gorevine-basladi-001.jpgvali-elban,-belediye-baskanvekilligi-gorevine-basladi--002.jpgvali-elban,-belediye-baskanvekilligi-gorevine-basladi--003.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 10:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.