06 Ağustos 2018 Pazartesi 15:59
Ağrı Valisi Süleyman Elban'dan AGC'ye Ziyaret

Ağrı Valisi Süleyman Elban Ağrı Merkez Dörtyol Kavşağı Projesi'nin açılışını gerçekleştirdi. Açılıştan sonra Ağrı Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Ziyaretinde Ağrı ilinin projelerinden bahseden Süleyman Elban yapımı devam eden projelerin ve daha yine hayata geçirilecek olan projelerden bahsetti.

İranlı turistlerin Ağrı için büyük önemi olduğunu vurguladı ve yine aynı şekilde Ağrı ilinin ekonomisine katkıda bulunacak turistlerin eskiye nazaran arttığını uçak seferlerinde bile minimum olarak günlük 40 İran vatandaşının Ağrı ilinden seyahat ettiğini belirtti.

Temizlik konusuna da değinen Vali Süleyman Elban: "Temizlikte Erzurum ile değil artık batı illeri ile yarışıyoruz, o kadar iddialıyız. Bu yönde büyük ve hızlı çalışmalarımız var" dedi.

Yerel Habercilik, muhabirlik gibi Basının sorunları ve problemleri üzerine konuş Vali Elban, AGC üyelerini dinledi.

Malum projelerin devamı ve çokluğunu belirterek Ağrı'da yapılacak olan AVM ile ilgili Vali Elban'a soru yöneltildiğinde ise Vali Süleyman Elban bir kaç güne kadar o da çıkabilir diyerek bir cevapta bulundu.

Ziyaret, Vali Süleyman Elban'ın hatıra defterine yazısı ve hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Son Güncelleme: 06.08.2018 16:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.