15 Nisan 2019 Pazartesi 11:23
Ağrı Valisi Süleyman Elban'dan Ağrı'nın Kurtuluş Yıldönümü Mesajı

Ağrı Valisi Süleyman Elban 15 Nisan Ağrı'nın kurtuluşunun 101. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Yayınladığı mesajda Elban:

"Serhat şehrimiz Ağrı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101’nci yıl dönümünü birlik ve beraberlik içerisinde, coşkuyla ve heyecanla kutluyoruz.

Düşman işgali altında kadını, erkeği ve çocuğuyla çok zor şartlarda büyük bir kahramanlık gösterilerek kutsal vatan topraklarının bağımsızlığı için kahramanca mücadele eden, bu uğurda şehitlik mertebesine ulaşan Ağrılı şehitlerimizi ve tüm aziz şehitlerimizi rahmetle, şükranla ve minnetle yâd ediyoruz.

Kurtuluş günlerimiz; tarihe ışık tutması, geleceğimize yön vermesi açısından son derece önemlidir. Tarihimizden ders çıkararak geleceğimize emin adımlarla yürüyebilmek için bizlere düşen görev;  kendine has tabiatıyla, kültürüyle ve zengin bir tarihi değerlere sahip ilimizin kalkınması ve gelişmesi için var gücümüzle çalışmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ağrı’mızın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılını kutluyor, vatanı uğuruna fedakârca savaşan tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi ise saygı ve minnetle anıyorum." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.