07 Mayıs 2019 Salı 21:09
Ağrı Valisi Süleyman Elban'dan Başarılı Sporcuya Ödül

Vali Elban, Antalya'nın Alanya ilçesindeki Türkiye Bedensel Engelliler Yüzme Yarışmasında 4 dalda Türkiye Şampiyonluğu elde eden Süleyman Emin Erim, Bolu Gerede'deki Balkan Şampiyonasında 5 kilometre klasik stilde üçüncü olan Zozan Malkoç, Ulusal Akıl ve Zeka Oyunları Koridor Turnuvasında Türkiye ikincisi olan Ege Murat ve "Bir Şiir Bir Nefes" Gençler Arası Şiir okuma yarışmasında Türkiye birincisi olan Çağla Karip'i makamında kabul etti.

Beraberinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Cihan Demir ve antrenörleriyle gelen sporcuları altınla ödüllendiren Vali Elban, sporcu ve antrenörlerini başarılarından dolayı tebrik etti.

Başarılı olmanın kolay olmadığını, başarının çalışanın hakkı olduğunu ve çalışanın her şeyi başaracağını söyleyen Elban, başarılı olmanın kimsenin tekelinde olmadığını ve Ağrı'da görev yaptığı sürede Ağrılı gençlerin çok başarılı olduğuna dikkati çekti.

Elban, "Bizim gençlerimiz hem değişik spor dallarında hemde farklı alanlarda ulusal ve uluslararası yarışmalarda inanılmaz başarılı sonuçlar elde ediyorlar. Antrenörleri, hocaları, idarecileri ve aileleriyle kolektif bir şekilde çalışarak bu çalışmanın sonucunu alıyorlar. Bu bize şartların her halükarda başarıda bir avantaj oluşturacağını gösterir. Ama tek başına şartlar başarının tek kriteri yada başarısızlığın tek kriteri değildir." diye konuştu.

-"Ben çok gururlandım. Bu gururum sürekli devam ediyor"

İklimin sert geçtiği Ağrı'da zor şartlar altında sporcuların çok ciddi başarı elde ettiğini bununda çalışmanın her zaman başarı getireceğini gösterdiğini ifade eden Elban, şunları kaydetti:

"Ben çok gururlandım, bu gururum sürekli devam ediyor. Maşallah çocuklarımız hemen hemen her hafta farklı branşlarda derece alıyor, başarı elde ediyor. Gururlanmanın yanı sıra çokta mutlu oldum. Çünkü bu ve benzeri şeyler ilimizde her alandaki kaliteyi, başarıyı ve bir adım öne geçmeyi sağlayacak. Bizim düşünmediğimiz bir alanda yaptığımız bir çalışma çok farklı alanda da olumlu etkiler gösterebiliyor."

Konuşmaların ardından sporcularla sohbet eden Vali Elban, fotoğraf çekiminin ardından sporcuları uğurladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.