01 Kasım 2017 Çarşamba 19:22
Ağrı Valisi Süleyman Elban'dan Ramazan Taşdemir'e Ziyaret

Diyadin'de elektrik direğinde yüksek gerilime kapılan ve elleri kesilen Ramazan Taşdemir halen Erzurum Bölge ve Araştırma Hastanesinde yatıyor. Ağrı Valisi Süleyman Elban'da Elektrik tellerine taklan güvercini kurtarırken kendi ellerini kaybeden ve geçimini çobanlıkla sağlayan Ramazan Taşdemir'i hastanede ziyaret etti.

Ağrı’nın Diyadin ilçesine bağlı Günbuldu köyünde, 9 Ekim günü elektrik teline kanadı takılan kuşu kurtarmak isterken akıma kapılan ve elleri kesilen 17 yaşındaki Ramazan Taşdemir’in tedavisi halen, Erzurum Bölge ve Eğitim Araştırma Hastanesinde devam ediyor.

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Ramazan Taşdemir’in her türlü tedavi masraflarının bakanlıklar tarafından karşılanacağını ve kesilen elleri yerine takılacak protezlerin kendileri tarafından temin edileceğini ifade etmişler ve ailenin tüm ihtiyaçlarının belirlenerek destek olacaklarını belirttiler.

Ağrı Valisi Süleyman Elban'da Taşdemir ailesinin ihtiyaçlarının giderilmesi için gerekli çalışmaları takip ederek, Ülkemizin dört bir yanından vatandaşlarımız Taşdemir ailesine destek olmak için yoğun çaba göstermektedirler dedi. Vali ELBAN ayrıca vatandaşların Ramazan Taşdemir’e yardım etmek için göstermiş oldukları yoğun ilgiden ve duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.

Son Güncelleme: 18.01.2018 07:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.