22 Mart 2018 Perşembe 13:00
Ağrı Valisi Süleyman Elban'dan Yaşlılar Haftasında Anlamlı Buluşma

18–24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Huzurevinde program düzenlendi. Programa Valimiz Sayın Süleyman Elban, Vali Yardımcısı Ejder Demir, kurum müdürleri ve huzurevi sakinleri katıldı.

Düzenlenen programda İbrahim Çeçen Üniversitesi öğrenci grubu huzurevi sakinleri için türküler seslendirdi. Programda huzurevi sakinlerine türküler eşliğinde çiğköfte ikram edildi. Vali Elban’ın huzurevi sakinleriyle ‘Bocce’ oynaması keyifli anlara sahne oldu. Huzurevi sakinleri Sayın Valimizin ziyaretinden oldukça memnun oldular.

Programda konuşan Vali Elban,’’ Bu hafta Yaşlılara Saygı Haftası, bizde ilimizdeki büyüklerimizi ziyaret edelim istedik. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzdeki arkadaşlarımız, üniversitedeki öğrenci kardeşlerimiz ve sivil toplumdaki arkadaşlarımız güzel bir program hazırladılar. Büyüklerimizle beraber güzel bir akşam geçirdik. Daha sonra ‘bocce’ takımlarıyla maç yaptık ama bizi yendiler. Zevkli bir maç oldu. Ben bu güzel akşamı bizlere yaşattıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Onlar bizlerin baş tacıdır. Her zaman tecrübelerinden yararlanmaya devam edeceğiz. Kendileri sağ olsunlar’’ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.