19 Eylül 2018 Çarşamba 16:27
Ağrı Valisi Süleyman Elban Gaziler Günü Dolayısıyla Gaziler ile biraraya geldi

Ağrı Valisi ve Belediye Başkanı Süleyman Elban 'Gaziler Günü' dolayısıyla şehit yakınları ve gazilerle bir yemekte bir araya geldi.

19 Eylül Gaziler Günü programı kapsamında Ağrı Valisi Süleyman Elban tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı. Burada gerçekleştirilen programın ardından Ordu Evi'nde şehit yakınları ve gaziler için yemek programı gerçekleştirildi. Burada konuşan Vali Elban, "Bu devletin bekası milletin bütünlüğü, vatan ve tüm mukaddesatımız için seve seve canını veren ve vermeye hazır olan asil, kahraman milletimizin fertleri sayesinde hepimiz bu zor coğrafyada huzur içerisinde yaşamaya devam ediyoruz.

Sizlerin kahraman evlatları, kardeşleri ve eşleri şu anda sınırımızda gerek sınır ötesinde gerekse sınır içerisinde görev yapan askerimiz, polisimiz, güvenlik güçlerimiz, korucularımız ve diğer görev alan tüm görevlilerimizi rabbim muhafaza etsin. Ayaklarına taş değdirmesin ve inşallah yaptıkları görevleri zamanında sorunsuz ve sıkıntısız tamamlasınlar. İnşallah son dönemde yaşadığımız şehitlerimiz son şehitler ve gazilerimiz ise son gazilerimiz olur. Bizlerde bir kısım başka ülkelerde olduğu gibi hedefimiz, gücümüzü, insanımızın varlığını ve gücünü ülkemizin diğer amaçları için kullanmış oluruz" dedi.

Son Güncelleme: 19.09.2018 16:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.