30 Haziran 2017 Cuma 16:45
Ağrı Valisi Süleyman ELBAN Göreve Başladı

Ağrı Valisi Elban görevine başladı

Vali Elban, Ahmed-i Hani Havalimanı'nda, vali yardımcıları Ejder Demir ve Kamil Aksoy, İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, ilçe kaymakamları, Ak Parti İl Başkanı Kemal Atmaca ve diğer ilgililer tarafından karşılandı.

Son Valiler kararnamesi ile Ağrı Valiliği görevine atanan Süleyman Elban, Valilik binası önünde düzenlenen karşılama töreninin ardından yeni görevine başladı.

Valiler kararnamesiyle Bilecik Valiliği'nden Ağrı Valiliğine atanan Süleyman ELBAN için valilik binası önünde tören düzenlendi. Tören mangasını selamlayan Elban, Vali Yardımcıları İlçe Kaymakamları , Kurum amirleri ve valilik personelleri ile tek tek tokalaşan Vali Süleyman Elban, düzenlenen törenin ardından makamına geçerek görevine başladı.

Ağrı Valisi Süleyman ELBAN makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, Bakanlar Kurulu Kararı ile Bilecik Valiliğinden Ağrı Valiliği görevine atandım , oradaki gerekli işlemleri tamamladıktan sonra Ağrı valisi olarak göreve başlıyorum.

Rabbim İnşallah utandırmaz , göreve başladığımız bu gün itibaren de alnımızın hakkıyla son günümüze kadar Ağrı ilimizde Ağrı insanımıza elimizden geldiğince hizmet edeceğiz.

Hizmetimizin esasında odak noktasında Ağrı insanı olacak. İnsan merkezili bir çalışma yürüteceğiz. Ağrı halkının yararına olduğunu düşünmediğimiz yada onlar için anlam ifade eden işlerle değil, onların arzu ettiği onların faydasına olan onların refahı mutluluğu huzurunu yeşertecek işler yapmak için elimizden gelen gayretleri göstereceğiz dedi.

Rabbim mahcup etmesin utandırmasın diyen Vali Süleyman ELBAN , çok laf çok yorum yerine çok çabuk söylediklerimiz yapılsın istiyoruz.

Elban, bir gazetecinin "Belediye Başkanlığı görevini yürütecek misiniz?" sorusu üzerine, "Henüz bana tebliğ edilmiş bir şey yok. Ama inşallah büyük ihtimalle olacak. Kamu hizmetlerinde, belediye hizmetlerinde ve devlet hizmetlerinde bir süreklilik vardı. Bizden önce bu hizmeti yürüten insanlar vardı. Onlar işi seyrinde yürütüyorlardı. Dolayısıyla sadece bir bayrak değişimi oldu." yanıtını verdi. 

Basın mensupları aracılığı ile de Ağrı'lı tüm hemşerilerime kardeşlerime en içten duygularımla saygı ve sevgilerimi iletiyorum dedi.

Elban, daha sonra tebrikleri kabul etti.

agri-valisi-suleyman-elban-goreve-basladi-002.jpgagri-valisi-suleyman-elban-goreve-basladi-003.jpg

agri-valisi-suleyman-elban-goreve-basladi-001.jpg

agri-valisi-suleyman-elban-goreve-basladi.JPGagri-valisi-suleyman-elban-goreve-basladi-001.JPGagri-valisi-suleyman-elban-goreve-basladi-002.JPGagri-valisi-suleyman-elban-goreve-basladi-003.JPGagri-valisi-suleyman-elban-goreve-basladi-004.JPGagri-valisi-suleyman-elban-goreve-basladi-005.JPGagri-valisi-suleyman-elban-goreve-basladi-006.JPGagri-valisi-suleyman-elban-goreve-basladi.jpg

 

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.