10 Ağustos 2017 Perşembe 12:32
Ağrı Valisi Süleyman Elban, Hamur İlçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu

Vali Elban, Hamur İlçesini ziyaret etti

Ağrı Valisi Süleyman Elban, Hamur İlçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu

Kaymakamlık önünde Hamur Kaymakamı Ahmet İhsan Çiğil, Belediye Başkanı Cezmi Ergül, AK Parti İlçe Başkanı Übeyit Bağlan, İl Genel Meclis Üyeleri ve birim müdürleri tarafından karşılanan Vali Elban, daha sonra kaymakamlık makamına geçerek ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Buradan Hamur Belediyesine geçen Vali Elban, Belediye Başkanı Cezmi Ergül'ü makamında ziyaret ederek belediye çalışmaları hakkında bir süre görüştü. 

Vali Elban, Belediye ziyaretinden sonra İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret ederek brifing aldı. 

Ziyarette Vali Elban'a İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız ve İl Jandarma Komutanı Gökhan Şahin de eşlik etti.

agri-valisi-suleyman-elban,-hamur-ilcesinde-cesitli-ziyaretlerde-bulundu.jpgagri-valisi-suleyman-elban,-hamur-ilcesinde-cesitli-ziyaretlerde-bulundu-001.jpgagri-valisi-suleyman-elban,-hamur-ilcesinde-cesitli-ziyaretlerde-bulundu-002.jpgagri-valisi-suleyman-elban,-hamur-ilcesinde-cesitli-ziyaretlerde-bulundu-003.jpgagri-valisi-suleyman-elban,-hamur-ilcesinde-cesitli-ziyaretlerde-bulundu-004.jpgagri-valisi-suleyman-elban,-hamur-ilcesinde-cesitli-ziyaretlerde-bulundu-005.jpgagri-valisi-suleyman-elban,-hamur-ilcesinde-cesitli-ziyaretlerde-bulundu-006.jpgagri-valisi-suleyman-elban,-hamur-ilcesinde-cesitli-ziyaretlerde-bulundu-007.jpg

 

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.