18 Mayıs 2018 Cuma 17:38
Ağrı Valisi Süleyman Elban İftar Sonrası Huzurevi Sakinleri ile biraraya geldi

Ağrı Valisi Süleyman Elban, huzurevi sakinleri ve sevgi evinde kalan  çocuklar ile Valiliğimizce düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar yemeğine Vali Süleyman Elban, 12. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Ahmet Ömercikli , Cumhuriyet Başsavcısı Tunay Pulça, Rektör Prof.Dr. Abdulhalik Karabulut, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, İl Müftüsü Tandoğan Topçu, huzurevi sakinleri ve sevgi evlerinde kalan çocuklar katıldı. 

İftar sonrası ise yapılan yemek duasının ardından bir konuşma yapan Vali Elban,'' Bugün Ramazanın ikinci gününde sizlerle bir arada olmak beraber aynı sofrayı paylaşmak arzusunda olduk. Bizimle bu sofrayı paylaştığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Rabbim ağzımızın tadını,birliğimizi,dirliğimizi ve düzenimizi bozmasın, sağlığımızı ve huzurumuzu bozmasın. Hepinizle nice Ramazanlarda, iftarlarda ve bayramlarda buluşmak temennisi ile teşekkür ediyorum ve afiyet olsun diyorum.Rabbim orucumuzu kabul eylesin'' şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.