06 Ağustos 2018 Pazartesi 15:45
Ağrı Valisi Süleyman Elban ile birlikte Dörtyol Kavşağı Projesi'nin Temeli Atıldı

Ağrı Belediyesi tarafından, vatandaşları trafikte rahatlatacak, şehir merkezindeki yoğunluğu azaltacak olan alt geçit projesinde çalışmalar Vali Süleyman Elban'ın katılımıyla başladı.

Vali Süleyman Elban ve Ağrı İl Müftüsü Tandoğna Topçu'nun katılımıyla Ağrı Belediyesinin şehir trafiğini rahatlatma adına Dörtyol Kavşağında hayata geçireceği alt geçit projesinde Yeni Van Caddesi ve Kağızman Caddesi güzergahında çalışmalar start aldı. Çalışmalara başlanmadan önce Kurban kesimi yapıldı ve Ağrı Müftüsü Tandoğan Topçu'nun duasının ardından aynı güzergah üzerinde battı çıktı için kazı çalışmaları başladı. Battı çıktı 210 metre uzunluğunda olacak ve çalışmalar yaklaşık 90 gün boyunca devam edecek. Ağrı ilinin tarihinde bir ilk olacak battı çıktının, özellikle dörtyol kavşağı ve ana arterlerdeki trafik yoğunluğunu büyük ölçüde rahatlatması bekleniyor.  

Alt Geçit projesinin inşaat çalışmaları boyunca trafik akışını rahatlatması adına sürücülere alternatif yollar sunulacak. Çalışmalar süresince Dörtyol Kavşağı trafik akışına kapatılacağından trafik, belirlenen yönlendirici tabelalar ile sağlanmış olup yönlendirici tabelalara uyulması gerekmektedir. Çalışmalar 3 ay boyunca devam edeceğinden halkımızdan gerekli anlayışı bekliyoruz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer 2018-08-07 10:49:29

Elhamdulillah nerden nereye geldik. Yollarımızın yapımı duayla başlıyor. Allâhım sana şükürler olsun.