11 Mayıs 2019 Cumartesi 21:23
Ağrı Valisi Süleyman Elban'ın Anneler Günü Kutlama Mesajı

Üzerimizde ödenemez hakları bulunan, karşılıksız sevgi, fedakârlık ve sabırlarını hiç bir maddi değerle ölçemeyeceğimiz bütün annelerin her birine ayrı ayrı hürmetlerimi sunuyor, emsalsiz ve sınırsız sevginin, hoşgörünün, sabrın, en masum ve temiz duyguların timsali olan annelerimizin, “Anneler Günü”nü kutluyorum.

Annelerimizi mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, onlar için en büyük armağandır. Annelerimizin gülen yüzleri, bizler için de en değerli hazinedir. Annelerimizi, yılın sadece bir gününde değil her gününde hatırlamalı, hoş tutmalı, sevgi ve saygımızı göstermeliyiz.

Evlatlarını vatan uğruna şehit veren, acılarını yürekten paylaştığımız annelerimize bu vesileyle minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Aziz Milletimiz Şehitlerimizin yadigarı annelerimizi bağrına basmaktadır. Onlar hepimizin annesidir. Onlara her zaman destek çıkacak ve onları sevgiyle kucaklayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle; yetiştireceği hayırlı evlatlar karşılığında "Cennetin, ayakları altına serildiği" annelerimize sevgilerimi, saygılarımı ve selamlarımı iletiyor, sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.