08 Haziran 2018 Cuma 14:23
Ağrı Valisi Süleyman Elban Karne Alan Öğrencileri Ziyaret Etti

Ağrı’da öğrencilerin karne heyecanı2017-2018 eğitim öğretim sezonunun sona ermesi nedeniyle Murat Kız Yatılı Bölge Ortaokulu'nda karne töreni düzenlendi. Törene Vali Süleyman Elban, Vali Yardımcısı Onur Kökçü, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Turan, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İshak Hasanoğlu, şube müdürü Selahattin Bilgiç, okul yöneticileri, öğretmen ve veliler katıldı.

 Vali Süleyman Elban, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Turan ile birlikte "KODLAĞRI Projesi" kapsamında açılan sınıfta öğrencilere karne dağıttı. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Elban, öğrencilerden tatilde kitap okumalarını istedi. Karne töreni sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Turan, KODLAĞRI Projesi kapsamında verdiği katkı ve desteklerden dolayı Vali Elban’a Ayetel Kürsi tablosu taktim etti.

Son Güncelleme: 08.06.2018 15:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.